SOLEL

Vi hjälper dig ta fram en lösning utifrån dina förutsättningar gällande ditt tak, val av solpaneler, växelriktare, monteringssystem och full installation. Tryggt och flexibelt – då vi hjälper alla våra kunder genom hela processen, oavsett var i landet du bor.

LÅT SOLEN BETALA DINA ELRÄKNINGAR

Satsa på solceller så bidrar du till minskad klimatpåverkan. Samtidigt får du en lägre driftskostnad på köpet. Med Nya Energihem får du solpaneler och växelriktare installerade samt de produkter, tjänster och garantier du behöver.

Sungrow 

Sungrow SG-serien 5-20kW

Growatt

Growatt MOD-serien 5-15kW

SolarEdge

Fråga ang modeller

Full Black Premium

Våra solceller har en effektivitet på cirka 20%,

Watt: 405-415W
Storlek: 1722x1134mm

Frivilligt

Maximera ditt system med laddbox, batteri och optimerare och bli i stort sett självförsörjande.

Information

Nya Energihem Norden AB använder noggrant utvalda produkter för att uppnå den högsta möjliga standarden. Våra paneler är av monokristallint slag och utmärker sig genom sin överlägsna effektivitet på cirka 20%. Vi lägger stor vikt vid att säkerställa att solpanelerna är anpassade för att motstå den påfrestning som det nordiska klimatet medför.

Hör gärna av er till vår kundtjänst med eventuella frågor via telefon 0771-246 246 eller maila oss på [email protected] 

"På mindre än två dagar var anläggningen uppe! Trevliga och duktiga montörer som jobbade med millimeterprecision. Vi är jättenöjda och tacksamma för det jobb som Nya Energihem gjort"

Peter i Bälinge
Terry Dennis
"Förutom det faktum att vi får vara med och göra en insats för miljön så måste jag säga det bästa med Nya Energihem är alla härliga kollegor. Dessutom får jag delta i och påverka ett ständigt pågående utvecklingsarbete som jag verkligen uppskattar."

Tommy Lyrehag Rekryteringsansvarig
Tommy
Nya Energihem Norden AB är den självklara leverantören av innovativa energismarta lösningar med det effektivaste sättet att minska sin klimatpåverkan och energiförbrukning.

Håll koll på lediga jobb under fliken karriär.
Terry Dennis

 

“På mindre än två dagar var anläggningen uppe! Trevliga och duktiga montörer som jobbade med millimeterprecision. Vi är jättenöjda och tacksamma för det jobb som Nya Energihem gjort” – Peter i Bälinge

  • Antal paneler: 43st
  • Förbrukning: 21 600 kWh/år
  • Förväntad produktion: 16 500 kWh/år
  • Besparing per år: ca 33 000 kr, baserat på elpris 2 kr/kWh 

Solel

De flesta av våra solcellskunder halverar sin elräkning. Du får lägre energikostnader från dag ett och efter mindre än 10 år är ditt solcellssystem avbetalat och du gör en ren vinst i ytterligare 20 år. En premium solcellsanläggning från Nya Energihem höjer värdet på din fastighet.

Fönster

När du låter Nya Energihem byta dina fönster får du högkvalitativa fönster måttanpassade efter ditt hus. Våra fönster är energieffektiva, bidrar till ökad inomhuskomfort och har genomgått tester för att hålla, oberoende av årstid och temperatur.

Energibesparing

När du låter Nya Energihem installera solceller och nya fönster kommer du markant sänka din energiförbrukning. Med solceller får du ett effektivt skydd mot höga elpriser och du har även möjligheten att sälja överskottsel till din nätägare för att ytterligare förbättra investeringskalkylen.