Vilka är vi och varför ska du välja oss

Nya Energihem Norden AB, grundat i januari 2023, specialiserar sig på hållbara energilösningar inklusive solceller, fönster och dörrar. Med fokus på miljövänlighet, ekonomi och kvalitet erbjuder de helhetstjänster från förstudie till installation och service. Företaget är känd för sin höga kundnöjdhet och effektiva energiprodukter.

Vilka är vi?

Vilka är vi och varför ska ni välja oss?

Om oss

Vi arbetar för att erbjuda enkelhet, säkerhet och hållbarhet vid installation av fönster, dörrar och solceller. Vi är en av Sveriges främsta leverantörer av helhetslösningar. Vi tar kontroll över hela processen, från förstudie till färdig installation, för att skapa trygga och pålitliga lösningar för våra kunder.

Vstartade verksamheten i januari 2023 genom förvärv av en bra orderbok av sol och fönsterorders från Energihem i Sverige ABs konkursbo. Vi fokuserar på försäljning och installation av kompletta solcellsanläggningar, fönster och dörrar. Nya Energihem Norden AB har:

  • En stark och etablerad huvudägare utan kopplingar till det tidigare bolaget.
  • Tillsatt en ny ledning.
  • Genomfört ett större antal solcellsmontage och fönsterbyten med många nöjda kunder.
 

Vi är en av Sveriges ledande aktörer inom solcells etableringar. Vi har tillgång till alla kompetenser som krävs för att skapa den bästa helhetslösningen för dig som kund. Vi gör det enkelt, tryggt och lönsamt för våra kunder att köpa och äga en solcellsanläggning och strävar ständigt mot att vara det bästa alternativet på marknaden.

Hör gärna av er till vår kundtjänst med eventuella frågor via telefon 0771-246 246 eller maila oss på
Kundservice@energihem.com 

Ansvariga

Vi är här för att hjälpa dig att hitta de bästa hållbara energilösningarna för ditt hem. Från solceller till energieffektiva fönster och dörrar, vårt engagerade team ser fram emot att guida dig genom varje steg. Tveka inte att kontakta oss för en skräddarsydd lösning som möter just dina behov. Vi lovar en vänlig, informativ och trygg serviceupplevelse. Låt oss tillsammans göra en positiv skillnad för miljön och din ekonomi!

Grönt avdrag 2023

20% Avdrag?

Psst.. Visste du att du kan få avdrag med (upp till 50 000 kronor) (Mer exakt 19,40%) per person i hushållet när du köper solceller? Vill du veta ju mycket just du kan få i skatteavdrag?

Klicka på boka konsultation för att ta reda på mer.