Montering av Solceller på Tegeltak: Allt du behöver veta

I den här texten diskuterar vi ett ämne som intresserar många husägare – montering av solceller på tegeltak. Med växande medvetenhet om miljövänlig energi och de ekonomiska fördelarna med solenergi, blir allt fler nyfikna på hur man kan integrera solceller i sina hem, särskilt på tegeltak.

Är ditt tegeltak lämpligt för Solceller?

En av de första frågorna vi ofta stöter på är om alla typer av tegeltak är lämpliga för solceller. Svaret är ja, med rätt teknik och expertis kan nästan alla tegeltak utrustas med solceller. Nya Energihem utför en noggrann kontroll av takets struktur för att säkerställa att det kan stödja vikten av solcellspanelerna och att installationen kan genomföras säkert utan att skada teglet.

Fördelar med Solceller

En av de största fördelarna med att installera solceller är potentialen för energibesparingar. Solceller omvandlar solens strålar till elektricitet, vilket direkt minskar ditt beroende av kommunalt elnät och dina elräkningar. Dessutom kan solceller öka värdet på din fastighet och ge en långsiktig avkastning på din investering.

Många husägare oroar sig för att solceller ska förstöra utseendet på deras hem. Nya Energihem erbjuder dock moderna och estetiskt tilltalande lösningar som harmoniserar med ditt befintliga tegeltak. Våra solceller är designade för att integreras smidigt utan att kompromissa med husets utseende.

Genom att välja solenergi bidrar du också till en renare miljö. Solceller genererar grön energi, minskar koldioxidutsläpp och bidrar till en hållbar framtid.

Hur går montering av solceller till?

Monteringsprocessen börjar med en detaljerad inspektion av ditt tak för att utforma en skräddarsydd lösning. Detta inkluderar bedömning av takets lutning, orientering mot solen och eventuella skuggande objekt.

Montering av solceller utförs av våra certifierade och erfarna tekniker som använder state-of-the-art utrustning för att säkerställa en säker och effektiv installation. Vi tar stor hänsyn till att bevara takets integritet och estetik.

Efter att solcellerna är installerade genomförs noggranna tester för att säkerställa att allt fungerar korrekt. Nya Energihem erbjuder även kontinuerligt underhåll och support för att maximera systemets livslängd och effektivitet.

Solceller på tegeltak - En smart investering

Att montera solceller på taket är en smart investering för både miljön och din plånbok. Med Nya Energihem kan du vara säker på att få en säker, effektiv och estetisk installation som uppfyller dina energibehov och förbättrar ditt hem. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra solcellslösningar och hur vi kan hjälpa dig att ta steget mot en hållbar energiframtid.

Vi på Nya Energihem ser fram emot att göra din solenergiupplevelse exceptionell och kostnadseffektiv. Låt oss hjälpa dig att minska dina energikostnader och öka din energioberoende med våra toppmoderna solcellslösningar.

Grönt avdrag 2023

20% Avdrag?

Psst.. Visste du att du kan få avdrag med (upp till 50 000 kronor) (Mer exakt 19,40%) per person i hushållet när du köper solceller? Vill du veta ju mycket just du kan få i skatteavdrag?

Klicka på boka konsultation för att ta reda på mer.