Montering av Solceller på Plåttak och Falsade Plåttak hos Nya Energihem

Med ständigt växande efterfrågan på hållbara energilösningar, är solceller på plåttak ett utmärkt val för många fastighetsägare som vill minska sina energikostnader och öka sin miljövänlighet.

Varför Välja Solceller på Plåttak?

Plåttak är kända för sin hållbarhet och långa livslängd, vilket gör dem till ett idealiskt underlag för solceller. De tål hårda väderförhållanden vilket säkerställer att både tak och solceller kommer att hålla i många år.

Effektiv Installation

Montering av solceller på taket, särskilt falsade plåttak, är oftast snabbare och enklare än på andra taktyper. Detta beror på att det finns speciella fästsystem som direkt kan integreras med plåttakens struktur utan behov av omfattande borrande eller komplicerade monteringsprocedurer.

Montering av Solceller

Falsade plåttak erbjuder en särskilt smidig yta för installation av solceller. Dessa tak har upphöjda sömmar som gör det möjligt att fästa solcellsmodulerna direkt utan att penetrera takmaterialet, vilket minskar risken för läckage och andra skador på taket.

Vid Nya Energihem använder vi avancerade fästsystem som är speciellt utformade för plåttak. Dessa system garanterar inte bara en stabil och säker fastsättning av solcellspanelerna, utan också att installationen är hållbar och väderbeständig.

Fördelar med Solceller på Falsade Plåttak

Solceller kan installeras med en mycket låg profil på taket, vilket hjälper till att bevara byggnadens estetiska utseende samtidigt som den moderna tekniken bidrar till en ren och slät yta.

Den reflektiva naturen hos plåttak kan även bidra till att öka effektiviteten hos solcellerna genom att reflektera mer solljus mot panelerna, vilket ökar deras produktivitet under soliga dagar.

På Nya Energihem är vi engagerade i att erbjuda den bästa möjliga lösningen för varje kund, anpassad till deras specifika behov och taktyp. Vår expertis inom solenergi och erfarenhet med olika takmaterial gör oss till ett pålitligt val för ditt solcellsprojekt.

Fördelar med att montera solceller på ett plåttak eller ett falsat plåttak

Att välja att montera solceller på taket kan erbjuda en rad fördelar, från kostnadseffektivitet till förbättrad hållbarhet och estetik. Med Nya Energihem får du tillgång till branschledande teknik och expertis som säkerställer att din investering är både säker och lönsam.

Vi på Nya Energihem är redo att hjälpa dig att övergå till en mer hållbar framtid. Kontakta oss idag för att utforska hur solceller på ditt tak kan förändra din energiförbrukning och minska dina kostnader på lång sikt.

Grönt avdrag 2023

20% Avdrag?

Psst.. Visste du att du kan få avdrag med (upp till 50 000 kronor) (Mer exakt 19,40%) per person i hushållet när du köper solceller? Vill du veta ju mycket just du kan få i skatteavdrag?

Klicka på boka konsultation för att ta reda på mer.